Sport

Chindia Târgovişte cu avionul până în Timişoara!

Chindia Târgovişte a făcut deplasarea cu avionul în Timişoara, cu o cursă Tarom. De notat că, din 2010, de la reînfiinţarea clubului, şi până astăzi, nicio altă deplasare nu a fost efectuată pe calea aerului. ”Noi am fost cu AITT-ul (n.r. – Regia de transport în comun a municipiului Târgovişte) până la Botoşani, sau cu trenul la Baia Mare. Nu mai zic de cantonamentul din Antalya, unde am mers cu autocarul”, am redat declaraţia fostului ofiţer de presă al Chindiei, Gabriel Bengea.

Altfel un gest de normalitate, neîntâlnit la Târgovişte până în august 2018, deplasarea cu avionul ar fi fost dictată de antrenorul Viorel Moldovan. Sub comanda fostului internaţional, instalat după “demisia” lui Nicolae Croitoru, Chindia nu a organizat nicio acţiune de prezentare a lotului sau o conferinţă de presă înaintea debutului oficial în Liga a 2-a, aşa cum au procedat cele mai multe dintre competitoare.

La capitolul transferuri, trebuie precizat că echipa din Târgovişte a colaborat exemplar cu FC Voluntari, formaţie în faţa căreia a pierdut barajul de promovare din iunie. Gîsă şi Novac, ultimii fotbalişti ajunşi lângă Turn, au evoluat anterior la gruparea din Ilfov.

2.550 km a parcurs Chindia cu autocarul, într-un interval de zece zile, 22 noiembrie – 2 decembrie 2017, pentru deplasările consecutive de la Satu Mare (3-1), Giurgiu (0-0, 0-2 d.p.) şi Arad (1-2)

Comentarii
Taguri
Show More

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close