ActualEveniment

Doru IVANOV: show de zile mari aseară, în Moshu, Târgoviște. „Cred că ar trebui să mă angajez la Antena 3” (FOTO+VIDEO)

Doru Ivanov, unul dintre cei mai apreciați stand-up-eri din țară, a susținut un show de zile mari într-o audiență restrânsă, în pubul Moshu din Târgoviște.

Doru Ivanov este comediant profesionist din anul 2005 și a realizat împreună cu trupa Spitalul 9 cel mai lung turneu de comedie din România, în peste 100 de orașe. El a colindat țara în lung și în lat cu spectacolele sale, fiind unul dintre cei mai apreciați comedianți din România.

Show-ul său i-a cucerit și pe jurații ”iUmor” (Mihai Bendeac, Delia și Cheloo). Ivanov rămâne în istoria ”iUmor” drept concurentul care l-a făcut pe Cheloo să râdă cu lacrimi, și la final, în premieră, să aplaude în picioare. Cheloo a fost atât de încântat încât a mers pe scenă pentru a-l felicita pe Ivanov personal pentru numărul său de stand-up.

Aseară, în MOSHU din Târgoviște, Doru Ivanov a venit cu glume noi, originale, pe teme foarte controversate și de actualitate: a glumit despre părinți, copii, referendum, preoți, LGBT, pedofili și multe altele. De apreciat a fost spontaneitatea stand-up-erului, comuniunea cu publicul și atmosfera de relaxare și prietenie care a dominat spectacolul, în ciuda unor glume și ironii cu divesre conotații.

Una dintre glumele care a smuls aplauze și hohote de râs a fost cea în care Doru Ivanov explica de ce nu a avut un succes comparabil cu al altor stand-up-eri celebri: „Am avut și ghinion. Am lucrat la vreo 4 televiziuni și vreo 3 radiouri. (…) Am prins contract la PRO-TV la Serviciul Român de Comedie acum vreo 5 ani. După vreo 5 zile când am ajuns eu acolo a falimentat emisiunea. După aia mi-a dat o șansă Mihai Găinușă, m-a luat cu el după ce a făcut noua emisiune după ce a plecat de la Cronică, la o lună de zile s-a închis și emisunea aia. Băi, după aia am fost la un radio, s-a închis radioul cu totul. CRED CĂ AR TREBUI SĂ MĂ ANGAJEZ LA ANTENA 3.

 

La final, Doru Ivanov a făcut câteva fotografii în exclusivitate pentru ziarul Dâmbovițean.ro și a stat la o bere cu fanii.

Vom reveni cu un nou articol cu principalele dume la care s-a râs cel mai mult din spectacolul susținut de celebrul, dar modestul Doru Ivanov.

Dacă îl apreciați pe Doru Ivanov și shourile sale, sau dacă apreciați pub-ul MOSHU, de pe centru vechi, vă invităm să le dați și un like sau follow pe paginile de Facebook, pentru a le susține eforturile făcute pentru buna dispoziție a dumneavoastră:

Doru Ivanov:   https://www.facebook.com/standupdoruivanov

Moshu Pub:   https://www.facebook.com/MoshuPub/

Autor: Ko$MO (KOSti MOvileanu)

Dacă v-a plăcut acest articol, ne puteți susține printr-un like la pagina de Facebook

https://www.facebook.com/dambovitean.ro/

Comentarii
Show More

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close