Politic

Dragnea pierzându-şi capul si firea „Ce dracu (…) Vorbiţi cu Iohannis să dea un decret să ma împuşte!”

Preşedintele PSD Liviu Dragnea şi-a pierdut cumpătul într-o discutie cu jurnaliştii care l-au întrebat despre legea ce permite executarea la domiciliu a pedepselor de până la 5 ani de închisoare. „Vorbiti cu Iohannis să dea un decret să mă împuşte” a spus Dragnea.

Plenul Senatului a votat luni mai multe modificări la Legea privind măsurile privative de libertate, întoarsă de CCR în Parlament, printre care şi posibilitatea ca pedepsele de până la 18 luni de închisoare, pentru fapte fără violenţă, să fie executate la domiciliu.

Fiind întrebat despre legea care va permite executarea la domiciliu a pedepselor cu închisoarea de până la cinci ani, Liviu Dragnea a avut o izbucnire fără precedent.

”Despre ce lege e vorba? Şi cu ce dracu mă ajută pe mine? Că m-am săturat de toate aceste minciuni. Am înţeles că mă acuză. În afară de mine mai sunt oameni în ţara asta? Şi pe ei îi întrebaţi?”, a izbucnit Liviu Dragnea, pe holul Parlamentului.

”Dacă voi fi condamnat cu ce mă ajută pe mine? Dacă mă întrebați înseamnă că aveți ceva în cap”, a tunat Dragnea spre reporterul care îi adresase întrebarea. ”

Ah, cei care sunt în funcţii publice pot fi distruşi? Totuşi sunt om şi îmi ajunge să răspund la aceste prostii. Vorbiţi cu haştag şi cu Iohannis să dea un decret să mă împuşte mâine.”, a spus Dragnea. ”

Aţi ajuns oameni tineri să susţineţi securiştii, abuzurile. Cu ce dracu să mă avantajeze, că mi-au distrus viaţa ani de zile, că am fost fără probă la referendum acuzat şi în al doilea dosar. Asta e marea corupție în România. De câteva luni de zile, DNA se ocupă numai de asta. Încă am dreptul să critic aceste decizii. Dar despre deciziile instanțelor pe care CEDO le-a făcut harcea-parcea vorbiți?”, a spus Dragnea.

Comentarii
Show More

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close