Actual

O nouă bătaie de joc marca Grup Atyc Târgovişte!

De foarte mulţi ani de zile, firma de transport persoane Grup Atyc din Târgovişte îşi bate joc de călători. Legăturile ei politice par să fie foarte mari şi foarte sus, aşa că, până acum, toate plângerile formulate împotriva ei au rămas fără rezultat.

Grup Atyc din Târgovişte şi-a bătut din nou joc de oamenii care plătesc bilet pentru a călători zilnic, de acesta dată pe ruta Târgovişte – Cândeşti Vale.

Se pare că microbuzul care trebuia să sosească, astăzi, în autogara la ora 16:30 nu şi-a făcut prezenta iar zeci de oameni aşteptau în autogara într-o căldură de nesuportat!

Călătorii se plâng de foarte mult timp ca operatorul GRUP ATYC îşi bate joc de ei. Fie nu respecta orele de plecare, fie folosesc autovehicule cu defecţiuni, fie şoferii le vorbesc urât sau îi coboară la margine de drum ori de câte ori afla că vor avea control, ca să nu mai vorbim de faptul că, în cele mai multe cazuri, oamenii sunt înghesuiţi în maşini precum sardelele.

Foarte grav este că pe foarte multe rute acoperite de această firmă de transport persoane nu exista alternativă pentru călători, iar pentru că nu există alte firme cu licenţă pe rutele respective, călătorii sunt obligaţi să accepte asemenea condiţii improprii, care le pun efectiv viaţa în pericol. Deci, nu este vorba doar de o problemă de confort şi de a călători în condiţii civilizate de secol 21, este vorba şi de siguranţa pasagerilor!

Neregulile sunt vizibile cu ochiul liber şi strigătoare la cer! Totuşi, poliţia nu verifica şi nu intervine, iar Consiliul Judeţean Dâmboviţa nu ridica licenţele, poate pentru că oamenii de acolo sunt corupţi? Poate pentru că nu au călătorit în viaţa lor cu autobuzul, fiindcă au maşina de serviciu plătită din bani publici?

Oare când se va sesiza cineva şi să ia măsurile necesare?

Comentarii
Taguri
Show More

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close