Actual

Pensionara din Târgovişte care a dat bacalaureatul anul acesta a luat examenul cu note mari!

Elena Duțu este pensionara din Târgoviște care a reuşit anul acesta să promoveze cu brio examenul de bacalaureat. Doamna Elena este cea mai în vârstă candidată la Bacalaureat din județ la această sesiune si a obținut media 7,35.

Este un bun exemplu pentru mulți tineri. Deși este pensionară, femeia s-a hotărât să susțină examenul pentru a putea face voluntariat în spital.

Târgovişteanca în vârstă de 59 de ani a absolvit la frecvenţă redusă cursurile Liceului Tehnologic „Constantin Brâncoveanu” din Târgovişte, iar la bacalaureat a obţinut 6,65 la Limba şi Literatura Română, 6,2 la Istorie şi 9,2 la Geografie, media generală fiind 7,35.

„Peste câteva zile fac 59 de ani. Sunt pensionară de cinci ani şi m-am gândit să nu stau degeaba şi am completat liceul la Constantin Brâncoveanu, iar acum vreau să fac ceva medical şi voluntariat. Tinerii să înveţe, pentru că e foarte important şi ajung pe urmă ca mine. Dar pentru mine nu era o obligaţie asta. Era un gol acolo pe care aş fi vrut să îl umplu”a spus Elena Dutu reporterilor.

Comentarii
Taguri
Show More

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close