CulturaEducatie

TINERII IUBESC VOLUNTARIATUL – un concurs care se va solda cu inventarierea marcajelor turistice de pe traseele montane

Asociaţia Ecologică Floare de Colţ organizează un nou proiect pentru tineret, pe cât de interesant, pe atât de util pentru traseele montane din județul nostru.

În perioada 19-21 octombrie 2018, Asociaţia Ecologică Floare de Colţ, în parteneriat cu Organizaţia Naţională „Cercetaşii României” – Centrul Local „Naparis” şi cu finanţare din partea Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Dâmboviţa, va susţine activităţile practice ale proiectului „TINERII IUBESC VOLUNTARIATUL”,  concurs tematic cu probe de turism montan specializat, în Munţii Bucegi – zona Padina.

La concurs vor participa 5 echipe de câte şase tineri (3 fete şi 3 băieţi), cu vârsta între 14 şi 35 de ani, din Judeţul Dâmboviţa. Printre probele de concurs se numără:

  1. Inventariere marcaje pe traseele parcurse (Şaua Strunga – Colţii Ţapului);
  2. Remarcare de traseu (Şaua Strunga – Colţii Ţapului);
  3. Căţărare la stâncă şi/sau la panou artificial;
  4. Rapel şi/sau parc de aventură.

Proiectul face parte din programul Asociaţiei Ecologice Floare de Colţ „Natura ne învaţă primii paşi în viaţă”, program care în cele 79 de etape desfăşurate deja a implicat peste 3900 de persoane în cei nouă ani de la înfiinţarea asociaţiei.

Bocanciu Ileana, Preşedinte Asociaţia Ecologică Floare de Colţ și Coordonator de proiect vă aşteptă cu informaţii suplimentare la tel: 0722 689911.

 

Autor: Ko$MO (KOSti MOvileanu)

Dacă v-a plăcut acest articol, ne puteți susține printr-un like la pagina de Facebook

https://www.facebook.com/dambovitean.ro/

 

 

 

Comentarii
Show More

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close