Politic

Țuțuianu nu se leapădă de PSD

Chiar dacă a fost exclus din „partidul de maimuțe”, la comanda cimpanzeului șef, Adrian Țuțuianu nu se leapădă de partidul care i-a adus succesul, singura lui problemă fiind nu maimuțele, nu penalii sau agramații din acest partid, ci un sigur personaj: liderul partidului, Liviu Dragnea.

Țuțuianu declară solemn că niciodată nu va vota o moțiune împotriva vreunui guvern al PSD. De parcă nu s-ar mai fi întâmplat și înainte, când maimuțele din PSD au linșat propriul guvern, în vremuri mult mai pașnice, fără nici o presiune din partea opoziției.

„Eu n-am să votez vreodată vreo moțiune de cenzură împotriva unui guvern al PSD. O să fiu critic acolo unde trebuie. Am să votez toate actele normative, care sunt importante pentru dezvoltarea economică, pentru infrastructură, pentru reforma sistemului judiciar, pentru reforma sistemului de incompatibilități, de exemplu, dar nu voi fi un votant simplu, ci un votant critic al guvernării. În al doilea rând, nu m-am dezis și nu mă dezic de acest partid. Problema noastră nu este partidul, ci liderul partidului”, a spus Țuțuianu, la Palatul Parlamentului.

Înainte de CEx-ul în care s-a votat excluderea lui Adrian Țuțuianu și a lui Marian Neacșu, „puciștii” din PSD amenințau cu demisia în bloc în cazul în care se face vreo excludere. Viteji în afirmații și declarații, ei s-au dovedit până la urmă lași când vine vorba de fapte: nici până azi nimeni nu și-a dat demisia. Dragnea probabil știa asta și nu s-a lăsat intimidat. Dacă PSD este un partid de maimuțe, aripa puciștilor din PSD este un grup de iepuri, pentru că sunt lași și pentru că se lasă „epurați” fără să riposteze.

PSD are nevoie de o reformă totală, atât de oameni noi cât și de principii, asta nu înțelege Țuțuianu. De aceea nu reușește să dea un infractor jos de la conducerea partidului, pentru că totul este doar o luptă personală în loc să fie o problemă principială.

Între timp, România rămâne guvernată de un partid de maimuțe, din care face parte și Țuțuianu, chiar dacă este oficial exclus, câtă vreme nu se dezice de acest partid. El rămâne doar o maimuță alungată din haită, iar asta va afecta într-un mod și mai negativ județul nostru, câtă vreme cimpanzeul cu mustață rămâne la putere.

Autor: Ko$MO (KOSti MOvileanu)

Dacă v-a plăcut acest articol, ne puteți susține printr-un like la pagina de Facebook

https://www.facebook.com/dambovitean.ro/

 

Comentarii
Show More

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close