Sport

Gabriel Boriga noul manager sportiv la CSM Steaua Bucureşti!

Fostul primar al oraşului Târgovişte, Gabriel Boriga, va ocupa funcţia de manager sportiv la CSM Steaua Bucureşti Eximbank.

În ultimele luni, Boriga a avansat ideea implicării într-un proiect sportiv de anvergură, din afara judeţului, fără a oferi însă detalii.

Ziarul national, ProSport, a aflat paşii făcuţi de fostul primar al Târgoviştei pentru a ajunge la cel mai bogat club din România:

“Gabi Szabo, cu care Boriga este prieten foarte bun, a câştigat în noiembrie 2017 postul de director plin al clubului. Primele discuţii au avut loc acum o lună, iar de câteva zile Boriga a bătut palma cu clubul Primăriei Gabrielei Firea. Poziţia este una onorantă, rămâne de văzut care vor fi atribuţiile din fişa postului“, spun cei de la ProSport!

Altfel, după plecarea lui Ciprian Prisăcaru la Complexul Turistic de Nataţie din Târgovişte, la capătul unui concurs la care a candidat singur, la CSM Târgovişte va urma un interimat lung, asigurat de unul dintre finii lui Gabriel Boriga, Cristian Savu, asistent universitar la Univ. Valahia Târgovişte.

Comentarii
Taguri
Show More

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Close
Close