ActualAdministratie

Pârtiile de schi, piscinele şi instalaţiile de transport un vis frumos…

Până să se îndeplinească visele celor de la guvernare care odată cu atestarea zonei Moroeni-Padina-Peștera pe lista staţiunilor turistice de interes național, au venit cu propuneri şi idei măreţe, zonă încă este în deteriorare.

Ieri a sosit primul transport cu grinzile din beton necesare podurilor de pe drumul de legătură Dichiu-Dj714. (lucrare începută în 2015, continuată în 2016, oprită în 2017 și repornită iată, acum în 2018)
PS: După cum se vede din data fabricației, a durat aproape un an ca ajungă de la Deva până la noi.

PPS: Se spune că pe vremuri, Decebal venea de la Sarmizegetuza Regia la Peștera Ialomiței Kogaion (pentru sfatul de taină) în două zile.

Pe reţeaua de socializare au apărut şi comentariile logice:

” mă antreb câţi ani vor sta acolo an marginea drumului”

” Şi din Japonia ajungeau mai repede!!!”

” Speram cât mai repede FĂRĂ ÎNCHIDEREA CIRCULAȚIEI!”

Dacă la capitolul infrastructură încă ne zbatem, nici când vine vorba de curăţenie şi întâmpinarea turiştilor nu stăm deloc bine.

La doi pași de Telecabină și de Centrul de Informare Turistică din curtea Salvamontului Dâmbovița pubelele pentru gunoi sunt pline cu vârf, gunoiul fiind mai mult pe jos decât în pubele, pădurea e încă plină de gunoaie cu toate că toţi cei care fac acolo turism sau au mici afaceri plătesc taxe şi impozite, în teorie banii fiind folosiţi şi pentru curăţenia staţiunii.

„Cine încasează bani din turism plăteşte taxe şi impozite. Cine încasează taxe şi impozite, inclusiv pt curăţenie, infrastructura etc, trebuie să se ocupe şi de asta. Sau primarii sunt puşi doar să încaseze zeci, sute de milioane de lei lefuri iar treaba să le-o facă alţii?!”

Comentarii
Taguri
Show More

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close