ActualEvenimentSport

Război în Târgovişte

Orașul este plin de luptători din toate colţurile lumii…

În această seară a avut loc conferinţa de presă a evenimentului, în faţa restaurantului Casa Veche. Mâine 13 iulie va avea loc SUPER GALA de KICKBOXING unde vor participa sportivi din România, Rusia, Cecenia, Ucraina, Uzbekistan, Franţa, Olanda şi din Republica Surinam.


Gala este organizată de poliţistul găeştean Dan Mocanu, coordonatorul Clubului RGG FIGHT, în colaborare cu ACB.

Bestiile care se antrenează cu Bonjasky şi Badr Hâri în Olanda vin să lupte în România, în gala cu mister Knock-out Andrei Stoica.Campionul mondial din k-1 maxx, Uraganul Kraus şi Tornadă „El Nino” vor lovi la Târgovişte. El Nino se antrenează lângă turnul Chindiei pentru meciul vieţii.

Au fost nişte poveşti, cu rachetele alea balistice care schimba vremea prin Rusia şi fac, ei bine, tornadă acum e aici, e din Găeşti şi va lovi la Târgovişte„, a declarat Dan Mocanu.

Cum anunţa şi vremea, că e cod portocaliu de ploi, va veni o tornadă foarte mare la Târgovişte„, a declarat şi Daniel Patvean.

„Mister knock-out” Andrei Stoica se va bate în meciul serii cu olandezul zburător de la sala lui Badr Hâri.
În sala vor fii prezenţi şi Cătălin Moroşanu şi” Pitbul” Atodiresei, care are şi câţiva luptători în gala de mâine seară.

Accesul în sală se va face de la ora 19.00, iar biletele pot fi procurate atât de la Sala Polivalentă, cât şi de la Clubul Respect Gym. Preţul unui bilet este de 25 de lei.

 .

 

Comentarii
Taguri
Show More

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close