ActualAdministratie

Veste bună! Se reabilitează Cinematograful Independenţa din Târgovişte!

Reabilitarea Cinematografului Independenţa va începe, la inceputul anului viitor, anunţă primarul Daniel Cristian Stan. În calitate de autoritate contractantă, Compania Naţională de Investiţii a demarat procedura de atribuire în vederea achiziţionării lucrărilor de execuţie în baza documentaţiilor tehnice depuse de Primăria Târgovişte.

Dupa o perioada destul de indelungata in care au fost puse la punct detaliile proiectului, targovistenii primesc o veste intr-adevar buna in legatura cu obiectivul de investitie „MODERNIZARE SI REABILITARE CINEMATOGRAF INDEPENDENTA, MUNICIPIUL TARGOVISTE”.

In calitate de autoritate contractanta, Compania Nationala de Investitii- „CNI” SA a demarat procedura de atribuire in vederea achizitionarii lucrarilor de executie in baza documentatiilor tehnice depuse de Primaria Targoviste.

Cu alte cuvinte, lucrarile efective de reabilitare vor debuta, raportat la durata normala a unei asemenea proceduri de atribuire, fie in toamna acestui an, fie, cel mai tarziu, la inceputul anului viitor.

Prin aprobarea acestei investitii se rezolva o problema importanta a municipiului Targoviste in conditiile in care, actuala cladire a cinematografului, situata chiar in centrul orasului, se afla intr-un grad avansat de degradare, nemaifiind utilizata de foarte multi ani.

Valoarea lucrarilor este de aproximativ 2.000.000 euro.” – a declarat primarul Cristian Stan pe pagina personală de facebook.

Cinematograful Independența a fost construit în anii ’70, în plin centrul municipiului și a funcționat până în 2006. Cinematograful a trecut în 2010 din domeniul privat al statului şi administrarea R.A.D.E.F. „RomâniaFilm” în domeniul public al Municipiului Târgovişte şi administrarea Consiliului Local Municipal Târgovişte.

Comentarii
Taguri
Show More

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close